Impressie van de salon

Ons team

Voorlopig hebben we geen nieuwe medewerkers nodig

Werner Notredame

Hallo, mijn naam is Werner, ik ben gediplomeerd sportverzorger, ben werkzaam bij de A-ploeg van KV Kortrijk. Om up-to-date te blijven volg ik op regelmatige basis verschillende bijscholingen zoals:

  • Manuele lymfedrainage,
  • Moormudtherapie,
  • Bracci-massage,
  • Deep tissue massage (Topsportmassage),
  • Mental Coaching in de sportverzorging
  • Stoelmassage,
  • alsook tal van bijscholingen bij het Rode Kruis Vlaanderen.

Ik verzorg zowel beroeps- alsook vrijetijdssporters en dit zonder onderscheid.
Maak een afspraak of mail naar werner@equi-libre-kortrijk.be

Anouscka

Ik ben sinds 1 januari 2006 aan de slag als gespecialiseerde voetverzorgster. Ik ben aangesloten bij de Belgische Unie van Podologen en Gespecialiseerde Voetverzorgers – B.U.P.G.V. en bij de Belgische vereniging van de gespecialiseerde voetverzorgers.

Zo herkent u een gespecialiseerde voetverzorgster die voortdurend investeert in kennis en nieuwe technieken. Regelmatig volg ik bijscholingen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en toepassingen.
Maak een afspraak of mail naar anouscka@equi-libre-kortrijk.be

Peter Leuwers

TRIATLON
Sinds kinds af aan heb ik grote interesse voor het sporten. De laatste jaren is m’n passie voor triatlon dan ook uitgegroeid tot een echt deel van mijn leven.
Na heel wat duatlons, triatlons en loopwedstrijden weet ik dan ook heel goed hoe een atleet zich voelt na zo’n wedstrijd. Een massage is dan ook de ideale aanvulling op de vele trainingsuren.
Dit leidde tot grote interesse voor de sportmassage en volgde ik de opleiding beroepsbekwaamheid masseur en sportmasseur.

Wat begon als een hobby is uitgegroeid naar een bijberoep.
Iedereen die wil genieten van een sportmassage of ontspanningsmassage is zeker welkom! Maak een afspraak of mail naar peter@equi-libre-kortrijk.be

Lisa

 

Marc Claerhout

Ik haalde eerder mijn beroepsbekwaamheid van cosmetisch masseur bij Syntra West (2008).

Bij CVO Kortrijk-Menen-Tielt verdiepte ik mij in de opleiding Schoonheidsspecialist, modules lichaams- en gelaatsverzorging. De module cranio-sacrale therapie behaalde ik dan bij het IVBO te Gent.

Als geregeld sportbeoefenaar liep ik meerdere marathons en besef ik hoe heilzaam een goede begeleiding en verzorging is voor zowel lichaam als geest.

Ik vervoeg graag het team van Equi-Libre-Kortrijk dat op mij mag rekenen in haar dienstverlening voor welness-behandeling, lichaams- en sportverzorging.

Maak direct online een afspraak of mail mij op marc@equi-libre-kortrijk.be

Nadine

Hallo, ik ben Nadine en vele wegen lopen vaak ongeweten over dezelfde grond. Zo ben ik in mijn levensproces tot de bevinding gekomen dat binnen alle vormen van lichaamswerk die ik mocht ervaren dezelfde bestemming ligt nl. de liefde. De kracht binnen in jezelf. Ons geboorterecht!!

Jaren geleden zou de wereld vergaan…. Weinigen hadden toen al het besef dat dit niet om de materiele wereld ging maar over de omschakeling van het vissentijdperk naar het Aquarius tijdperk. Samen met het Aquarius tijdperk werden nieuwe energieën vrijgegeven waar we mee kunnen werken. Heel wat mensen staan nog met 1 been in het vissentijdperk en durven al eens hun tenen in het Aquarius tijdperk te zetten. Nog anderen zijn de grote voorlopers geweest van wat nu moeiteloos voor ieder van ons beschikbaar is.

Een tijdperk waar mediteren, werken met energieën, manifesteren geen rariteiten meer zijn. Daarom heb ik er alsnog voor gekozen om vanuit de oude technieken te praktiseren maar dan versterkt met de nieuwe frequenties uit het Aquarius tijdperk waar onbegrensde mogelijkheden zijn om een ander leven te gaan leiden en de mens uit vrije wil kan kiezen om te leven als Aquariusmens.

Een leven waar je gedachten je realiteit worden. Zo word anders denken, anders leven. Dat is dan ook mijn motto waar ik zonder twijfel in geloof na in aanraking te zijn gekomen met kwantumfysica. Een nieuwe wereld waarin ik me beweeg.

Het leven zelf bracht me waar ik nu sta. Ik ben dankbaar voor alles wat is en wat nog komen gaat..

Maak direct online een afspraak of mail mij op nadine@equi-libre-kortrijk.be