Impressie van de salon

Ons team

Voorlopig hebben we geen nieuwe medewerkers nodig

Werner Notredame

Hallo, mijn naam is Werner, ik ben gediplomeerd sportverzorger, ben werkzaam bij de A-ploeg van KV Kortrijk. Om up-to-date te blijven volg ik op regelamtige basis verschillende bijscholingen zoals:

  • Manuele lymfedrainage,
  • Moormudtherapie,
  • Bracci-massage,
  • Deep tissue massage (Topsportmassage),
  • Mental Coaching in de sportverzorging
  • Stoelmassage,
  • alsook tal van bijscholingen bij het Rode Kruis Vlaanderen.

Ik verzorg zowel beroeps- alsook vrijetijdssporters en dit zonder onderscheid.
Maak een afspraak of mail naar werner@equi-libre-kortrijk.be

Anouscka

Ik ben sinds 1 januari 2006 aan de slag als gespecialiseerde voetverzorgster. Ik ben aangesloten bij de Belgische Unie van Podologen en Gespecialiseerde Voetverzorgers – B.U.P.G.V. en bij de Belgische vereniging van de gespecialiseerde voetverzorgers.

Zo herkent u een gespecialiseerde voetverzorgster die voortdurend investeert in kennis en nieuwe technieken. Regelmatig volg ik bijscholingen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en toepassingen.
Maak een afspraak of mail naar anouscka@equi-libre-kortrijk.be

Peter Leuwers

TRIATLON
Sinds kinds af aan heb ik grote interesse voor het sporten. De laatste jaren is m’n passie voor triatlon dan ook uitgegroeid tot een echt deel van mijn leven.
Na heel wat duatlons, triatlons en loopwedstrijden weet ik dan ook heel goed hoe een atleet zich voelt na zo’n wedstrijd. Een massage is dan ook de ideale aanvulling op de vele trainingsuren.
Dit leidde tot grote interesse voor de sportmassage en volgde ik de opleiding beroepsbekwaamheid masseur en sportmasseur.

Wat begon als een hobby is uitgegroeid naar een bijberoep.
Iedereen die wil genieten van een sportmassage of ontspanningsmassage is zeker welkom! Maak een afspraak of mail naar peter@equi-libre-kortrijk.be

Laura Verbeke

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een specialisatie als medische pedicure.

Al sinds de aanvang van mijn studies heb ik een passie voor voetverzorging. We gebruiken onze voeten elke dag, dus een goede verzorging van de voeten vind ik een echte must.

Ik streef ernaar om voor elk probleem de gepaste behandeling te vinden, daarom wil ik ook altijd op de hoogte zijn van nieuwe technieken door regelmatig bijscholingen te volgen.
Maak direct online een afspraak of mail mij op laura@equi-libre-kortrijk.be

 

Marc Claerhout

Ik haalde eerder mijn beroepsbekwaamheid van cosmetisch masseur bij Syntra West (2008).

Bij CVO Kortrijk-Menen-Tielt verdiepte ik mij in de opleiding Schoonheidsspecialist, modules lichaams- en gelaatsverzorging. De module cranio-sacrale therapie behaalde ik dan bij het IVBO te Gent.

Als geregeld sportbeoefenaar liep ik meerdere marathons en besef ik hoe heilzaam een goede begeleiding en verzorging is voor zowel lichaam als geest.

Ik vervoeg graag het team van Equi-Libre-Kortrijk dat op mij mag rekenen in haar dienstverlening voor welness-behandeling, lichaams- en sportverzorging.

Maak direct online een afspraak of mail mij op marc@equi-libre-kortrijk.be

Nora

Al op mijn 14 jaar begon de passie voor schoonheidszorgen en ben ik begonnen met mijn opleiding als schoonheidsspecialiste , na studies van 4 jaar behaalde ik succesvol mijn diploma.
Hierna deed ik nog een specialisatiejaar lichaamsverzorging waarin ik onder andere 3 weken stage liep en lessen volgde in Finland.
Ondertussen ben ik al meer dan een jaar aan het werk in de sector en blijf ik ook regelmatig cursussen volgen om mij nog meer te verdiepen in alle aspecten van de schoonheidszorgen.
mijn ‘job’ is mijn passie en is meer een hobby dat ik met alle plezier en liefde doe.
Mijn missie is om u alle luxe en rust te geven die u verdient tijdens een behandeling in de discretie en luxe van je eigen huis , zodat u zich na iedere behandeling zo licht als een veertje voelt.

veel liefs,
Nora

lisine-the-gift-of-beauty-wit
lashextend-wit
tocotholin-wit
trisport-pharma-wit
callusan-logo
samenwerkendepedicures-wit
signora_1-wit
wandelwol-logowit-web-2